2023-07-13 21 浏览
队友爸爸突然间话想食 All day breakfast,咁突然? 我谂谂吓,有一次系九龙湾 Su Casa 食下午茶,BB食得好开心,𠮶度我记得好似有All day breakfast 食,咁就呢间啦!餐厅很大,楼梯好高,有空间感,餐厅分开两边,有唔同格调,一边有水晶吊灯行优雅高级路线,另一边行小清新亲子路线,上次食就系坐亲子𠮶边,今次就紧系坐水晶灯𠮶边啦!服务员个个都好细心,见到我哋有小朋友,就攞d玩具同BB餐椅出黎招呼Bella佢,仲好识氹小朋友,送咗个吹气波波比佢,等嘢食到嘅时候又有小游戏玩比Bella玩,爸爸同Bella 亲子合作完成左一副画,做妈咪嘅睇到,觉得呢度超窝心,有空一定会再来。呢度都几先进,扫二位码下单点菜。食物方面,儿童餐有3款选择,有健康d嘅,有香口嘅。Bella钟意食香口野,所以就拣咗B餐 炸鱼薯条、牛油栗米、菠萝片、灯汁。Bella 食得好开心,食饱饱就继续画埋副画😆我自己就叫咗个下午茶餐「烟肉蘑菇洋葱奄列」好大碟,食到饱饱,我好钟意杯榛子咖啡,香滑甜都好适中,非常啱我口味。而队友爸爸对个All day breakfast 都好满意。埋单走嘅时间,门口有部

呢度都几先进,扫二位码下单点菜。

Bella 食得好开心,食饱饱就继续画埋副画😆

埋单走嘅时间,门口有部扭蛋机,Bella 扭到个弹弹波,超开心。
有得食,有得玩,仲有礼物带回家。
真心推介!

儿童餐