2023-01-10 459 浏览
呢间舖位未系ben哥前都系食酸辣粉,由中学食到大,中间转左手之前叫ben 哥,试左次发觉米线同小食既味冇变就继续食,重点系麻辣小食,啲麻辣汁真系香辣可口,我搬走之后都成日忍唔住番去食,但佢真系每次都令我失望,愈来愈退步,但有时番美孚探屋企人有心痕想食,对上一次食完已经同自己讲唔会再食,点知又心痕,唔试仲好,真系后悔浪费Quota食啲咁既野小食叫左2款,麻辣金钱展系我每次都会叫,见佢新出尖椒皮蛋,就叫埋金钱展上枱都O 左咀心知不妙,麻辣汁都变埋,一试劲酸,落多左醋皮蛋个汁又系劲酸,浸系豉油醋入边咁款,难食到我食唔落两碗米线都系不过失猪红唔入味微腥总结:呢次一定系最后一次,绝对唔会再食,难食到我食完餐饭嬲左自己

皮蛋个汁又系劲酸,浸系豉油醋入边咁款,难食到我食唔落

两碗米线都系不过失
猪红唔入味微腥