2016-01-11
今日去机场见客,见未够钟,梗系食少少野医下肚!咁啱寻晚新闻报导全线Burger King 结业,由于不同franchise 关系,香港只净下机场分店,所以今日等候时间非常长!嗌左个mushroom double Swiss Angus XT combo。自从系澳洲番香港后,就无食过Angus beef burger,呢个Angus beef 又厚又够juicy,咬落去啲mushroom sauce 咇哂出黎, 配埋我最中意既mushroom and cheese,真系超级超级好味!加埋有少少grill味既angus beef, 唔讲以为自己放紧假系火炉边BBQ紧! 忍唔住大啖大啖呑哂成个包! 我中意Burger King多过M快餐既原因系因为佢唔系只系得薯条拣! Burger 配洋葱圈,人生先系美满! 洋葱圈脆卜卜,点少少他他酱充满异国风情,妈呀!好想食多个餐!! 真系好希望有机会再系香港食到burger king啦!