铜锣湾嘅𝔸𝕝 𝔽𝕠𝕣𝕟𝕠 𝕔𝕒𝕗𝕖 𝕒𝕟𝕕 𝔹𝕒𝕣即将喺月底结业,呢间餐厅好评如潮,我当然即刻冲去试下。呢间餐厅以各种意大利粉、薄饼等西餐为主打,其中牛角包窝夫系佢哋嘅一大亮点,无论系咸食定甜食都有出色嘅表现。𝗕𝘂𝘂推介🔥👍 自家制蟹饼 配太阳蛋 牛窝夫独特嘅牛角包窝夫,牛油味浓郁,搭配自家制嘅蟹饼,外脆内软,满满蟹肉香气。再加上流心太阳蛋,口感非常丰富。👍 白酒蒜香虾意粉 配风干火腿呢款意粉嘅蒜香味超浓,搭配弹牙嘅虾肉,再配上风干火腿,比人一种口感层次分明嘅享受。意粉嘅Q弹口感,同虾肉同风干火腿嘅香气融合。👍 水牛城鸡翼鸡翼嘅肉质嫩滑,搭配特制嘅水牛城辣酱,酸辣适中,每一啖都香口又惹味。📍 Al Forno Cafe and Bar铜锣湾告士打道218号地舖

𝗕𝘂𝘂推介🔥
👍 自家制蟹饼 配太阳蛋 牛窝夫