2016-03-30
半肥瘦净清汤腩,依碟叫半肥瘦?咁肥腩咪全碟肥膏连肉都见唔到?清汤腩完全唔热,只系微暖,所以特别油淋淋。汤底淡而无味,牛腩劲多肥膏,太过油要咬走。瘦肉口感实净,味道中规中矩无惊喜,还可以唔难食。牛腩面走葱,我本来系食清汤腩面架!依家两点未够就卖晒,如果早啲帮我落单可以有得食!叫第四次侍应先肯行过黎同我落单,火都黎!系咪要讲国语先招乎呀﹗汤底跟清汤腩一样淡而无味,今日唔够卖加左水啦!牛腩一般干鞋硬,幼面一般碱味浓厚,入到口但食完劲颈渴!坐低叫左三次都唔理我 ﹗我头顶出晒烟、黑晒面想即起身走﹗比多次机会您,我叫最后多一次﹗发晒脾气最后第四次个后生仔先死过黎落单,我要清汤腩面走葱,即刻转身就走,我都未 order 完﹗要多个净清汤腩细既。之后仲要话卖晒清汤腩面,要转普通牛腩面,令我更火﹗搭枱已经比一群群既大陆友包围住,嘈喧巴闭、鬼杀咁嘈!又坐得唔舒服,地方细、枱櫈顶手顶脚!帮衬过几次都蛮满意,但今次最差、最恶劣!味道差、服务差﹗本来去返泰拳,点知今日突然休息,谂住食碗面就返屋企,点知食到一肚火﹗最后一次,无下次 ﹗除左第一次系旺角生龙觉得满意好好味外,之后就越黎越差喇。