尖沙咀区我可以系日日出现既一个地方,就算吴系日日,都可以系有五日lul,今日经过揾嘢食,见到有新嘢,应该系开左吴系好耐,入去试下啦,食物完全无问题,系某D待应好有问题,坐底一阵,就听到有两个黑衫待应讲个客,我估应该系啱啱走既客人,话吉起条尾就知佢埋单,扮晒嘢,之后就咬耳仔,需然我听到既吴系一D难听既说话,但好叉耳lul,之后咬耳仔,食物点好都扣晒分啦👎👎👎👎👎😷其实将心比己,如果你去其他地方食嘢,听到个待应讲客人不是,你都吴舒服啦,我吴系一个好高要求既人,平有平好食,贵有贵好食,亦都吴需要有咩要求同特别服务好,但最吴好在客人面前讲客人不是,打你D嘢几好食都死(希望可以改善,我会再去食😄)😅😅😅😅😅讲反D食物,尖沙咀区,又好坐,又平,叹住冷气甘食都系58元,想点呀?我就食到好饱,一碗皮蛋🐟片粥,一碟炒肠粉,一杯饮品,真系无敌啦👍如果要我系评分表到评分都吴知点写好,唯有系呢到评分😄服务项目一栏如下: 最好由5-4-3-2-1最差@带住眼镜浅蓝色恤衫果位男士 :有礼貌,有笑容,有招呼-4分👍@带住眼镜有马尾头发果位女士:有礼貌,有笑容,-3:5分👌
😅😅😅😅😅
如果要我系评分表到评分都吴知点写好,唯有系呢到评分😄
服务项目一栏如下: 最好由5-4-3-2-1最差
@带住眼镜浅蓝色恤衫果位男士 :