2021-08-13
星期四收工的晚餐,是这间fusion style连锁寿司店。简约得体嘅包装,颜色配搭鲜艳亮丽,望落非常醒神。🥢店员手势纯熟,三五两下,就整好卷卷寿司,虽然dinner time人多,但等待时间唔会太耐。Black magma 吞拿鱼茸质地幼滑,无咩筋位,加埋清新黑芝麻汁,整体不错。味道上不算好多层次,但质感一流,而且馅料充沛,整体不错。🥢虽然不错,但个人就更爱呢款巨size嘅Crunch,馅料充足之余,亦都好多样化,有甜蛋,沙律菜,三文鱼,芦笋同虾米仔等等。入口酥脆口感同细腻滑溜嘅口感都并存,层次丰富,令人非常饱足。另外,佢地嘅烧带子寿司亦系B仔嘅心水推荐,柔软鲜甜,贝柱肥厚,高质。*等食物嘅时候,可以望住佢哋制作过程,令人感觉安心。
*等食物嘅时候,可以望住佢哋制作过程,令人感觉安心。