餐厅: 金記冰室 (康怡廣場北座)
资讯:

2018-12-01 121 浏览
带住小朋友去食饭要多花心思, 如果食嚟食去都系寿司对大人黎讲有啲闷。 今次就搞搞新意思, 去食新开既茶餐厅儿童餐。儿童餐赠送橙汁同棉花糖对小朋友好吸引对父母黎讲就儿童餐系个汽车嘅造型, 小朋友十分钟意。有去骨嘅鸡翼, 小朋友拎住就咁食就得啦。有粟米, 健康同甜甜哋。 肉酱意粉睇个人口味。 薯菜: 我就嫌佢太热气 炸鸡髀拼沙律炸鸡髀炸到好脆口。 鸡肉好厚, 入面唔会好干。 沙律似系地们杂果加沙律酱。 质素好 但几高脂高糖。杂菇扒杂菜杂菇好正。 有好多种: 干菇, 鸡髀菇, 冬菇, 秀珍菇。 每只都有自己嘅特色同质感。 我就嫌佢啲酱汁太多啦, 食落去呢比较流嘅。

儿童餐

赠送橙汁同棉花糖对小朋友好吸引
对父母黎讲就

儿童餐系个汽车嘅造型, 小朋友十分钟意。
有去骨嘅鸡翼, 小朋友拎住就咁食就得啦。

有粟米, 健康同甜甜哋。 肉酱意粉睇个人口味。
薯菜: 我就嫌佢太热气

炸鸡髀拼沙律