2019-11-21
又到月尾系时候出动食下穷人恩物-南记粉面话说小妹真系好钟意食米线,成日都会周围试唔同嘅米线不过间唔屎都会好挂住南记米线个鱼肉春卷,所以就话就算周围食完其他米线,间唔中都系会返返去南记食下<猪肉白菜饺米线酸辣汤底>本身今日想我都好想叫返个鱼肉春卷,但系唔知点解突然间好想食饺子,所以呢就转贷嗌左个猪肉白菜饺米线小妹真系几钟意南记个酸辣汤底因为酸菜够多,小妹好钟意㗎猪肉饺有成五六粒,劲大粒食完啲饺子都半饱,里面猪肉仲要系爆满㗎腐皮真系超级好食系,加埋酸菜令到成碗米线升华咗<珍宝米线番茄汤底>朋友叫咗个珍宝米线番茄汤底小妹再偷左佢半条春卷嚟食,再饮下啲汤底番茄汤底,比我想像中好饮㖞唔系味精汤劲重蕃茄味至于里面唔同类型嘅丸,小妹以前都有食过质素系唔错嘅南记真系穷人因物晚餐$100两位有找去边度揾,仲要食到捧住个肚走㖞
<猪肉白菜饺米线酸辣汤底>
小妹真系几钟意南记个酸辣汤底因为酸菜够多,小妹好钟意㗎
腐皮真系超级好食系,加埋酸菜令到成碗米线升华咗
<珍宝米线番茄汤底>
朋友叫咗个珍宝米线番茄汤底