2019-12-02
曾几何时我迷上过Tom N Toms既原味乳酪沙冰,因为钟意佢既味道酸酸甜甜好开胃好fresh~因为天气开始冻喇, 所以我都唔饮沙冰而选择左佢地新出既坚果hazelnut latte定唔知caramel latte.. Hmmmmmmmm…下次都系饮番原味乳酪沙冰比较好男主角就唔怕冻地要左<<Green Mint Mocha Tomnccino>> $46佢既Mint味都OK~我都可以接受… 而且朱古力味唔会太甜同埋比我想像中浓郁,令我有surprise.. 对我黎讲咖啡味都算唔太浓..但唔饮咖啡既人应该都可以接受<<烟肉芝士蕃茄贝果>> $40(?)贝果外面脆脆地,面头有D芝麻,令到贝果带有微微的芝麻香~中心软熟,而且入面揸左少少牛油~睇卖相都觉得烟肉冇煎过~ 所以带唔出佢既香气出黎。相反,芝士既味道OK香浓,但整体就soso~<<芝士焗韩式饺子>> $32呢个韩式饺子系即叫即焗既,佢地采用左蓄茄酱去做酱汁底~ 令到个味道酸酸甜甜好开胃。饺子份量都几多下~ 一个女仔食完会饱的!!! 而且面
<<烟肉芝士蕃茄贝果>> $40(?)
<<芝士焗韩式饺子>> $32
呢个韩式饺子系即叫即焗既,佢地采用左蓄茄酱去做酱汁底~ 令到个味道酸酸甜甜好开胃。饺子份量都几多下~ 一个女仔食完会饱的!!! 而且面头铺满左芝士,拉芝效果做得好唔错! 饺子入面希D冬粉、韮菜同猪肉。味道都OK~
得闲黎chill下都OK既!