2020-05-16 1245 浏览
我好钟意去又一城呢个商场,尤其是呢间超级市场,真系好多种类物品,每次入衬去都可以行吓两三个钟🤣🤣🤣🤣🤣⋯⋯超级市场入面,仲有间watson酒窖,入面又有好多靓酒,所以见到有D适合自己既洒又特价又会入货。超巿又大又多种类。又有肉档、又有海鲜🦞🐟🦐蟹档、肉食鱼类新鲜,每次去到呢间超巿,随咗食物吸引,就不自觉咁每样嘢比呢到吸引住,就好似摄石咁摄住系到买嘢,又可以不自觉完知不知道行了多小个钟头😅😅呢到既员工大部份都好有礼貌,每次来到我都会买用品、食品、红白酒,我喜欢这间超市够大,空调充足,物品包罗万有,真系衣食住行全部有齐晒,食物新鲜。超级市场入面有些即买即享用位置食嘢。有D有比你试食吓再决定买唔买。总括来说,呢间超市真系各様齐全,食物新鲜好味道,货品充足,好享受的一间超市内shopping 👍👍👍👍👍👍😂每次买了回家返去享受用的食物,新鲜又系好味,超甜又大只的士多啤梨🍓🍓⋯⋯蔬菜🥬食物又新鲜,新鲜即㓥鱼类,生蚝🦪,肉食,仲有免费送货服务👍👍👍👍👍👍