2024-08-19
呢间串カツ専门店 JunG39 JAPAN肯定系我最爱嘅日式餐厅之一😎 真系有一秒到日本嘅感觉😆 呢度主打食大阪名物炸串,但系除咗炸串,佢哋其他嘢都极出色😎 如果你未试过,真心极度推介一定要试吓✌️ 次次嚟,都留意到食客一半以上都系日本人,呢度有日藉店员及厨师,就算系香港店员都识日文,唔怪之得咁受日本人欢迎👍 气氛真系好好,以为自己去咗日本居酒屋😂 🌟山芋蓉明太子牛肠锅 (酱油味)虽然系2 人份量,但其实足够4人share 😆 真系超好味,牛肠仲好味过系福冈食过𠮶啲😎 爽口得嚟充满牛肠油脂香,劲邪恶但系忍唔住食晒🤣 配上大量韭菜及椰菜豆芽,索汤汁一齐食,真系好正😍 个汤系好鲜甜,明太子煮完后,个汤嘅咸鲜味再提升😃😃 真系必食大推✅🌟慢煮叉烧劲特别,第一次试😆 叉烧又腍又香,一定要配合搭佢嘅大葱碎及点少少芥未一齐食,出色👍🌟和牛寿司一客有四件,味道肯定完胜好多寿司店😆 和牛香嫩有厚度,好滋味😋😋😋🌟日本鸡蛋猪肉卷每次必食👍 外型圆碌碌,猪肉卷住流心蛋再炸,外脆内流心,层次丰富,好香口感超好🫶🏻🌟炸串呢度嘅炸串真系好出色,唔使谂,钟意食乜就点😆 每一样都好掂,唔会失望😎 我平时一定会叫炸蔬菜
🌟山芋蓉明太子牛肠锅 (酱油味)
🌟慢煮叉烧
🌟和牛寿司
🌟日本鸡蛋猪肉卷
🌟炸串
呢度嘅炸串真系好出色,唔使谂,钟意食乜就点😆 每一样都好掂,唔会失望😎 我平时一定会叫炸蔬菜、鱼,炸洋葱、炸菇超juicy🤤 沙椎、九肚鱼、池鱼等都系必试✌️ 总之叫多几串,一定满意😅 佢嘅炸串汁都好加分🫶🏻
🌟柚子泡沫啤酒
一定要叫啊😍 又可爱又好味😃 有好多味道可以拣,次次都系叫原味嘅我,今次叫果味😆 好香甜啱晒女仔😋
实在太钟意呢度啦😎气氛、服务、食物都系咁好,边个话香港冇好嘢食㗎😆 呢间真系要收藏🫶🏻