2023-07-01
🆕花生酱卡拉鸡饭团 最近饭丸屋又🈶️新品🆕喜欢试新嘢嘅我梗系要试吓啦🥳呢个花生酱卡拉鸡饭团同平时食开嘅一样系大大件🍙里面放🈵️晒丰富嘅材料💯清晰可到有一层炸鸡🍗鸡蛋🥚午餐肉❤️贝芽菜等🍙拎住食要小心喔❤️饭团叠得好厚㗎🔥!卡拉鸡嘅鸡肉质嫩滑又香口👍配埋花生酱食够晒特别🥜喜欢佢地嘅上乘珍珠米👍口感软糯湿润好好食呀🥳🧋饮品配:黑芝麻豆浆🌈芝麻味好香😋豆浆好滑👍👍甜度适中😋原来芝麻同豆浆都好夹呢😋🥯小食配:咖喱可乐饼一块 🌈呢个咖喱可乐饼真系大人细路都钟意❤️可乐饼外层酥脆🔥𥚃面嘅咖哩香气仲超好味👍松软嘅马铃薯泥系可乐饼嘅灵魂💯咖喱可乐饼做小食真系好正呀🥳🆕椒盐野菜天妇罗饭𨭦 🌈呢个椒盐野菜天妇罗饭团超特别又好食🤤天妇罗粉浆厚薄适中💯炸得香脆唔油腻✅野菜材料够多🥳我好最钟意呀👍🍵饮品配:日式抹茶豆浆 🌈今次试咗我最好钟意嘅抹茶🍵呢杯抹茶味够❤我自己就好满足喇👍若果你都好钟意抹茶嘅话😍你都一定要试喇🍵😍🍡小食配:麻糬波波🌈呢个麻糬波波烟烟韧靭好正🔥紫薯味好正👍
🧋饮品配:黑芝麻豆浆
🥯小食配:咖喱可乐饼一块