2022-10-26
🎖最爱外卖Pizza ❤️.已经数唔到食过呢间pizza 几多次😋今次谂住买个外卖上个fd 屋企食😝点知比我哋见到呢间分店门口竟然有晒櫈比人坐低食,如其搭几个站上到楼都要成半个钟,不如即刻食😋唔会搞到冻晒🥳.叫左一个BBQ 酱同一个蕃茄酱pizza :蕃茄酱一如以往好食,非常钟意上面既烟熏香肠😋BBQ 酱啲汁食落去少甜唔会好似蕃茄咁酸,平衡番个蕃茄酱pizza,唔会咁寡☺️点埋啲酱正正🤤原来宜家简点批边既松露酱都系FREE ,大家记住一定要试!. 就算食到几饱都一定要食既冬甩🍩Nutella 系最正之选😍!宜家仲有万圣节特别版系绿茶味,好似啲鬼口水咁👻友人食个阵食到成个咀都系,非常应节🤣🤣.#fatfat4ever_大坑 #fatfat4ever
#fatfat4ever_大坑 #fatfat4ever