2020-12-29
自从N年前食过永年元朗主店的🍲辣汁车仔面后,我就成为左粉丝经常去帮衬😂🍜今日同朋友去左沙田行街,知道佢有间新分店开左,除左食到车仔面仲加入左好多新式茶餐厅食物,当然要去试吓啦✌🏻门口有个鸡蛋仔打卡位😂好可爱多左好多选择,样样都好吸引😍我选了女神面餐,仲加左牛腩同鸡翼,真系好yummy😋女神面配料好丰富同足料,花胶、猪手、冬菇,全部充满骨胶原,食完皮肤弹弹😂超级推介猪手同牛腩,炆到好淋同好入味,猪手整得好企理,完全冇毛毛。加埋小小辣汁将味道再提升,好惹味👍值得一赞跟餐仲配多左一个菜,够晒健康🙆🏻♀️朋友点了铁板牛扒餐,用铁板上热辣辣,我见块牛扒劲大块,同劲多薯菜,我忍唔住偷食左小小,牛扒质素ok,洋葱汁调教得几好味,d薯条又系我最爱的脆脆扭纹粗薯条,估唔到都有惊喜,重点系价钱唔贵😂餐饮点了柚子蜜同华田,质素正常👍虽然食到好饱,但见到蛋挞新鲜出炉热辣辣,便叫左一个当甜品。新鲜。充满牛油香的曲奇皮。香浓蛋浆,加埋一齐又系好好食🤣🤣邻近节日,有埋盆菜订都唔错👍总结:果然冇令我失望,会继续支持😋😋
门口有个鸡蛋仔打卡位😂好可爱
多左好多选择,样样都好吸引😍
值得一赞跟餐仲配多左一个菜,够晒健康🙆🏻♀️
餐饮点了柚子蜜同华田,质素正常👍
邻近节日,有埋盆菜订都唔错👍
总结:果然冇令我失望,会继续支持😋😋