2016-04-29
地点 地铁站b出口一出,过对面马路就系,易揾装修 食过咁多间上海野,哩间装修都算几特别,唔似传统式,几特别等候时间 星期六两点去到,我地一行五人,都要等左二十分钟先有位,咁都可以接受员工 见到客人都识打招呼,有笑容,哩d系基本野,都唔系好多待应做到,哩间店员工合格,见到你有bb车仲会安排边位,都算细心.店内仲有透明玻璃可以见到厨房师傅工作,现在都好几兴哩种设计食物 小笼包系哩多样最好食的一样😍,皮薄多汁👍🏻,开头叫左两笼,唔够喉,再加单两笼蒸银丝卷,正常,都松软🍳糖心蛋,卖相已经好吸引,好好味,入口溶化五香牛肉拉面,汤底就正正常常,但牛展口感不错,拉面都系有口感🍜 担担面,未食都闻到香味酸辣汤,味道几好,食到正宗味道生煎包,有惊喜,外脆内软,竟然有咁多汁 素鹅,入口松化,脆脆的 口水鸡,鸡件都几滑,辣辣地😣食晒d野先记得冇影相,哈哈,系加单时影番笼小笼包先整体来说 我和朋友们都好满意,价钱大众化,服务几好,都会再去,推荐比大家^_^
食物
蒸银丝卷,正常,都松软
🍳糖心蛋,卖相已经好吸引,好好味,入口溶化
担担面,未食都闻到香味
酸辣汤,味道几好,食到正宗味道
生煎包,有惊喜,外脆内软,竟然有咁多汁
素鹅,入口松化,脆脆的
口水鸡,鸡件都几滑,辣辣地
😣食晒d野先记得冇影相,哈哈,系加单时影番笼小笼包先