餐厅: 翡翠拉麵小籠包
资讯:

餐厅: 翡翠拉麵小籠包
资讯:

2012-10-21 314 浏览
朋友约7点去揾位, 好好彩有卡位坐。坐得舒适, 食得先会开心架麻!~2个人叫左4样野食~~份量岩岩好~足料又够味, 至紧要够多芝麻酱。冇记错呢个系泡菜炒饭, 有辣味点缀, 的确可口不少。炒得够干身, 可以食多几碗~~最爱系呢个小笼包, 皮薄多汁...最紧要趁热食, 肉汁好鲜味。一人食2粒实在未够满足。上次食糖醋鸡球觉得麻麻地, 所以今次就试下呢个鱼柳...的确冇拣错, 好味好多, 虽然系雪鱼, 但都不失鲜味㖞。
朋友约7点去揾位, 好好彩有卡位坐。
坐得舒适, 食得先会开心架麻!~
2个人叫左4样野食~~份量岩岩好~
鸡丝粉皮
足料又够味, 至紧要够多芝麻酱。
泡菜炒饭
冇记错呢个系泡菜炒饭,
有辣味点缀, 的确可口不少。
炒得够干身, 可以食多几碗~~
小笼包
最爱系呢个小笼包, 皮薄多汁...
最紧要趁热食, 肉汁好鲜味。
一人食2粒实在未够满足。
糖醋鱼柳
上次食糖醋鸡球觉得麻麻地,
所以今次就试下呢个鱼柳...
的确冇拣错, 好味好多,
虽然系雪鱼, 但都不失鲜味㖞。
题外话/补充资料: 担担面系呢度就真系吾好试, 因为真系吾好味。 材料吾多, 个汤又稀身, 除左辣味, 完全冇其他味。 试过一次, 以后吾会再试!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 讲真上海婆婆好食好多, 不过可惜已结业。
2012-09-11
鸡丝粉皮