2021-04-22 86 浏览
店内以干花木系桌椅摆设🌸门口仲设有木系千秋,打卡一流喔!!🥰呢度采用自助形式,可以取位子后到隔离铺位取Menu下单~下单后有机仔,机仔响后自行取餐,记得用餐后自行收拾餐具喔!🥰酸种面包套餐 $98🥙无花果牛油果酸种面包 酸种面包上涂上厚厚牛油果牛油🥑每啖都喺满满牛油果味~摆碟够哂色彩缤纷配上无花果🥑牛油果🍅蕃茄同火箭菜。🥯和风牛油果吞拿鱼竹炭比高包套餐 $118竹炭比高包比较硬身带有少少脆🥯馅料有牛油果🥑吞拿鱼, 羽衣甘蓝🥬生菜🍅蕃茄配上和风汁用蒟蒻制作而成嘅吞拿鱼味道淡淡相对弹牙~健康得嚟营养高! 🍫无麸质朱古力蛋糕🍰朱古力味道浓郁!质感虽然有点硬身,里面带点湿润感觉,味道唔会太甜!🧁纯素红丝绒蛋糕 $54质感较硬身,室温情况吓仍保存得好好,忌廉食完唔会觉得好腻Beetroot Latte Hot $44红菜头拿铁好少见🤩味道淡淡的唔会腥,喺黑芝麻拿铁之间拣咗呢杯🤣 采用Oat Milk真喺太好了,饮落肚仔都舒服啲~Cold Brew $58开心的一天~
店内以干花木系桌椅摆设🌸
门口仲设有木系千秋,打卡一流喔!!🥰

呢度采用自助形式,可以取位子后到隔离铺位取Menu下单~

无花果牛油果酸种面包

酸种面包套餐 $98
🥙无花果牛油果酸种面包
和风牛油果吞拿鱼竹炭比高包

🥯和风牛油果吞拿鱼竹炭比高包套餐 $118
和风牛油果吞拿鱼竹炭比高包
用蒟蒻制作而成嘅吞拿鱼味道淡淡相对弹牙~健康得嚟营养高!
无麸质朱古力蛋糕

🍫无麸质朱古力蛋糕🍰
纯素红丝绒蛋糕

🧁纯素红丝绒蛋糕 $54
质感较硬身,室温情况吓仍保存得好好,忌廉食完唔会觉得好腻
Beetroot Latte

Beetroot Latte Hot $44
采用Oat Milk真喺太好了,饮落肚仔都舒服啲~
Cold Brew $58
Cold Brew

开心的一天~