今晚阿SIR请食饭~!!劲开心~佢提议黎呢间舖头打边炉,我呢D边炉精紧系全力支持LA!!由于时间尚早~所以舖头冇咩人~人少少我最中意~正~服务员好多都有返咁上下年资~同老板特别倾得埋~所以老板特别中意来呢到~一坐落服务员热情地过黎同我地摆好个阵~仲极力推介唔同的海鲜同牛肉~老板想乜都收~!!虽然老板已经谂好食乜野~我都习惯性睇睇餐牌,睇下仲有乜野可点的特色菜~发觉好奇妙~点解''鸡血''都算系素菜?! 可能系我见识太少~但基于唔好意思,所以冇再考究呢到以牛同海鲜为主~相信打边炉的地方都差无几~分别在于质素唔系放题任食~出品一定要好LA!今次我地点左个猪骨煲~上枱时真系不能相信~猪骨管大大件~有成4,5件~仲有其他配菜如粟米蕃茄付竹好多野~差D连放筷子烚野的位置都冇~最后我地决定先夹开一件猪骨先有可以开动烚野食~!呢到不论系牛柳粒同手切牛,安格斯牛都相当有水准~唔同的牛款我地点左3,4次~各有特色!手切牛系原条鲜牛肉薄切,而唔系牛肉条雪冻再切的货色安格斯牛好软好鲜好重牛味~脆鲩 - 烚一下就食得~爽到不得了~鳝片 - 大件厚肉又唔腥~正~鱼头又大又新鲜~一D都唔腥,而且好多肉~!正~杂菜
由于时间尚早~所以舖头冇咩人~人少少我最中意~正~
一坐落服务员热情地过黎同我地摆好个阵~
仲极力推介唔同的海鲜同牛肉~老板想乜都收~!!
呢到以牛同海鲜为主~相信打边炉的地方都差无几~分别在于质素
唔系放题任食~出品一定要好LA!
今次我地点左个猪骨煲~上枱时真系不能相信~
手切牛系原条鲜牛肉薄切,而唔系牛肉条雪冻再切的货色
安格斯牛好软好鲜好重牛味~
脆鲩 - 烚一下就食得~爽到不得了~
鳝片 - 大件厚肉又唔腥~正~
鱼头又大又新鲜~一D都唔腥,而且好多肉~!正~
杂菜拼盘~菜类好新鲜,洗得好干净又有黄叶~唔会雪左好耐的出品~
唔知系咪地点唔就脚的关系,所以坐左一晚都唔爆场~清静的地方可以比我地慢倾慢讲
总括黎讲..~坐得又舒服!唔错的KILL TIME 倾下心事的好地方~!值得再去~!

鸡血....素菜?~!
题外话/补充资料: 店舖的洗手间设备当唔错~~女有两格,算系干净又唔算好寛落! 要经过厨房重地,所以地上有D水积,米之连人小心地滑!!
2014-03-06