2018-12-29
近排天气咁冻, 梗系要打边炉啦系兆万见到呢间红火任食火锅, 价钱又唔贵, 所以就试下啦~餐厅环境好光猛而且好干净, 同平时出面既任食火锅感觉好唔同~因为我地冇订位, 所以就好早就食左先, 咁就唔使同人迫住等位ma...净系汤底都有好多款选择呀野食种类都有好多, d名仲好搞笑tim~调味料就行出去自己拣, 隔离仲有d餐前小食拎~饮品一样好多选择首先会有个刺身食, 估唔到任食火锅都有刺身食, 虽然同系日本餐厅食既点都会d唔同, 但唔会系好差~今次拣左鸳鸯锅, 同男朋友一人一边唔使争住食呢个架真系好好用而且又唔会好阻住, 一个架放哂三层既食物, 咁就唔使放到成台都冇位摆, 而且张点餐纸仲可以拣半份或一份, 岩哂我地2个人去食, 食得唔多但又可以拣多d种类另外餐厅虽然将你点既食物放埋一齐, 但佢都放得好整齐, 而且食材干净新鲜, 绝对唔马虎呀~其实仲有个雪糕柜, 不过唔记得影相但系呢间餐厅整体环境都好舒服, 比预期中好, 下次一定会再黎食呀
净系汤底都有好多款选择呀
野食种类都有好多, d名仲好搞笑tim~
调味料就行出去自己拣, 隔离仲有d餐前小食拎~
饮品一样好多选择
今次拣左鸳鸯锅, 同男朋友一人一边唔使争住食