2023-07-05 195 浏览
之前食过海之恋嘅Peko Peko, 今次去左何文田分店,质素都keep到😸✨Peko拼盘 - 有海蚬&青口、葫蔴鸡、广岛蚝、海苔鱿鱼,都几丰富,咩都有d,啱晒想试唔同小食嘅我😚✨蘑菇Cappuccino - 卖相几唔错,真系有d似Cappuccino 嘅feel! 而味道亦十分之浓郁,配埋蒜蓉芝士脆多士系几惹味😋✨扇贝明太子意大利面 - 个汁好creamy, 而且好挂汁,同意粉融合左一齐🥰个带子几嫩滑,仲有鱿鱼几爽口☺️✨酿海鲜南瓜批 - 摆碟几靓,海鲜款式都多,有虾、蟹柳、青口、蚬同鱿鱼,仲有我好钟意嘅三文鱼籽😍而海鲜底下就系满满嘅薯蓉,质地整得几smooth,食完够晒饱足😎✨Hojicha Latte - 拉花几靓,焙茶味香浓,味道调得刚好!这杯值得encore🧡

Peko拼盘

蘑菇Cappuccino