2021-06-24
☟非专业最真实食评☟𝙂𝙧𝙖𝙙𝙚 𝘼-:香辣烟肉蘑菇芝士牛堡套餐 ($52+16)*转套餐加$16牛肉够juicy同埋够味,同烟肉磨菇都好match! 美中不足系酱汁有少少浓味,有少许抢左牛肉嘅鲜味~但都唔会好夸张~跟餐加野饮同薯条,佢系原条薯仔切出尼炸嘅厚薯条,岩岩炸起够热同埋份量都多🤣我劲钟意尼只所以我比佢劲高分~𝙂𝙧𝙖𝙙𝙚 𝘼-:凯撤鸡扒堡套餐($40+16)相比起牛,我更加推荐佢地嘅鸡扒!真系劲有惊喜!!鸡扒系够超级juicy,绝对唔系干果只~尼款感觉清新啲,我以前食开菠萝鸡扒堡,我会更推荐果一款(果款我会比A🤤),食落有埋菠萝酸酸甜甜更加夹!薯格就系普通薯格啦,无咩特别😗都系薯条好食😗❀总评❀ 𝙤𝙫𝙚𝙧𝙖𝙡𝙡 𝙜𝙧𝙖𝙙𝙞𝙣𝙜 : 𝘼- 尼间真心系我暂时食burger 餐厅入面最高排名嘅一间👍🏻🥇味道同性价比真系好高分🤤私心推荐下,我真系觉得佢嘅鸡好食啲~
𝙂𝙧𝙖𝙙𝙚 𝘼-:凯撤鸡扒堡套餐($40+16)
薯格就系普通薯格啦,无咩特别😗都系薯条好食😗
❀总评❀ 𝙤𝙫𝙚𝙧𝙖𝙡𝙡 𝙜𝙧𝙖𝙙𝙞𝙣𝙜 : 𝘼-