2024-02-06 38 浏览
上星期同朋友试过觉得好食,今次老公突然好想食拉面,所以带佢去试试调景岭呢间叫做「麺匠八」餐厅🍽️今次多过上次好多人😱🌷咖喱吉列海鲜饭-米饭非常之香,咖喱酱汁浓郁微辣,与新鲜海鲜完美融合。每一啖都能品味海鲜鲜甜同咖喱既风味,令人回味无穷。整道菜色彩缤纷,激发食欲,值得推荐⚜️🌷 吉列炸蚝-蚝肉鲜嫩多汁,外层酥脆金黄,入口即融,蚝香十足,份量适中,适合同亲朋分享,绝对值得品尝。 ⚜️🌷 豚骨叉烧拉面-汤头浓郁丰富,以豚骨熬煮岀嚟,散发出浓郁猪骨香气。面条弹牙有咬口,同汤完美融合。叉烧肉质鲜嫩多汁,配料丰富,如葱花、洋葱、溏心蛋等,增添了层次感,必食推介⚜️无论饭同拉面都好好味,份量又十足,十份值得!

无论饭同拉面都好好味,份量又十足,十份值得!