2021-11-27 592 浏览
素食园坊餐牌上菜式选择多、食物质素亦绝对系水准之上,而且价钱唔贵,呢度基本上喺我哋嘅食堂,突然醒起食过咁多次都唔记得帮佢写食评。松露酱木耳毛茄炒淮山份量好足!黑松露酱好香,有好几种唔同嘅菇,全部都炒得好香口好好味,略嫌淮山较少,杂菌同淮山嘅份量可以调节一下。腐竹银杏百合浸菜苗好啱我哋口味!腐竹同菜芯索咗啲汤好好味,菜芯仍然爽口唔会浸到腍哂,每次必食!烧汁猴头菇西兰花食咗一半先记得影相,烧汁味道刚好唔会太浓味,猴头菇应该有先煎过,口感同味道都一流雪菜肉丝炒米大份得嚟好够镬气,米粉炒得好干身好香,配料充足,调味亦刚好!呢度差不多每一款菜式都大大份又好味!完全唔觉得自己食紧斋,而且价钱唔贵,绝对系值得推介嘅素食餐厅

2021-11-25
  • 百合腐竹银杏浸菜苗