2019-02-20
期待已久嘅草莓🍓西瓜🍉蛋糕 🍰晚市先去食 一坐低第一件事check仲有无蛋糕 只系得番2款😢😢 好彩仲有草莓西瓜蛋糕 😅 为咗要食到其他口味嘅蛋糕 下次要早啲 或者约食下午茶先得 😆由于要留肚食蛋糕 主食只系叫咗一个「泰式冬荫公鲜虾🦐意大利面」 份量好足 有多只中虾 意粉做到我满意嘅al dente 配埋个冬荫功汁 有青柠香茅嘅清新 椰汁同忌廉嘅creamy 同埋少微微嘅香辣感 非常满足😍蛋糕就有嘅两款都试晒「草莓西瓜蛋糕」果然系招牌 玫瑰花瓣加花香嘅啫喱夹住草莓嘅面层 杏仁香嘅蛋糕 香滑嘅cream 配上厚实清甜嘅西瓜夹心 perfect match 😍每日都唔同嘅是日精选系「草莓香草蛋糕」 呢一个外表平凡 但好有surprise😌得一粒草莓晌蛋糕面 但原来有云呢拿籽嘅忌廉之中都暗藏草莓肉 香甜得嚟又唔会有漏嘅感觉嘢饮方面「伯爵茶朱古力鲜奶」茶味香浓 撞埋朱古力味 令呢个饮品升华咗去新嘅层次「抹茶鲜奶配特浓咖啡」抹茶味好够 原来抹茶同咖啡系一个咁好配搭😇不可不提 佢重系无饮管餐厅 点都要支持下🥛都系果句 下次要早啲去食 我要试埋其他蛋糕口味!!!😤😤
期待已久嘅草莓🍓西瓜🍉蛋糕 🍰
蛋糕就有嘅两款都试晒