1K
2020-08-24 89 浏览
上次去桂花小幸 (台湾菜) 买外卖时发现同址有另一间外卖餐厅🤔, 决定试埋! 🐖香煎咖喱猪扒饭 ~ 咖喱唔系好假黄色𠮶种, 比较似泰国菜餐厅𠮶款, 有薯仔🥔、红辣椒等配菜, 仲比想像中辣…正’s👍! 猪扒无松肉粉, 虽然唔系厚切不过又唔会好薄, 份量都唔少, 餐厅仲将猪扒切开一小件方便入口, 赞! 👍🍗鸡脾葱油煎蛋饭 🍳~ 葱油份量超级多🤤🤤, 系超级多🤤🤤🤤! 葱油捞饭我食咗半盒….🍗鸡都几大只, 外皮超级脆, 拎到返屋企食都仲系好脆, 又唔会好油, 鸡肉腌料仲有少少辣味, 有惊喜! 如果个煎蛋唔系全熟就更好喇! 😝🧃饮品 ~ 自家制凉茶 (甜度刚刚好) & 无糖乌龙茶 (罐)🔎注: 员工态度好好, 我预订食品但系早咗到, 佢哋都二话不说即刻整比我, 赞! 👍

外卖自取