2019-10-28 30 浏览
喺奥海城 2 期买完野, 行左去 3 期嘅西班牙餐厅开餐, 餐厅门口放左部钮弹珠机餐牌有个 Promotion, 只要 Like Facebook Page, 就会有 $50 Coupon, 我当然唔执输, 即刻 Like 啦职员会递上一兜 Nachos, 食完可以再添传统西班牙炸车打芝士波外皮好香脆, 咬开就见到橙色嘅车打芝士涌出, 味道浓郁, 而且又有咬口 西班牙原粒烧白菌白菌肉质肥厚, 烧完 D 菇汁仲保留喺白菌内, 散发阵阵菇香香煎蟹饼外皮够脆, 切开可以见到超多蟹肉, 口感好结实, 可想然之用料非常十足 慢煮牛面肉阔条面由于系慢煮, 个牛面肉已经煮到好入味好淋身, 加入有咬口嘅阔条面, 不知不觉好快 K.O. 晒成碟西班牙吉拿棒呢款西班牙传统甜品系我嘅至爱, 炸到非常香脆嘅小油条散发住阵阵肉桂香味, 配朱古力酱一齐食简直系 Perfect Match

职员会递上一兜 Nachos, 食完可以再添

传统西班牙炸车打芝士波

西班牙原粒烧白菌