招聘中
$17,000-$20,000
月薪 (面议)
$17,000-$20,000
月薪 (面议)
餐厅: 譚仔雲南米線 (金球閣)
资讯:

2006-04-27 18 浏览
我爱上谭仔几年了...起初男朋友带我去的..但不太喜欢..觉得无乜色水..又唔食得辣..不过男朋友钟意..无办法啦..!!食左两次之后..开始接受了..现在简直是爱谭仔多过爱男友了..hehe..!!不过份量太多..我们比较细食..都是叫一碗俩份食..但叫好多𩠌..柏叶,竹笙,鸡肉,酸菜必食..最近爱埋猪膶,牛肉..加碟香草鸡翼..由小小辣食开始..愈食愈辣..依家食中辣..我好想试吓大辣..不过佢顶唔顺..好欣赏佢辣得黎又好好味..又唔多油..你知啦..好难揾到真系辣的又唔多油..有些人觉得粉面黎讲贵了一点..如果你同d鱼旦粉比较是贵..但份量及味道是无得比的..试过其他分店..始终不及这间水准咁高咁稳定..柏叶更加是只此一间有供应..不过我放工夜..食唔到..如果可以迟少少收舗就好了..我差不多一放假就要去了..上晒瘾..
我爱上谭仔几年了...
不过我放工夜..食唔到..如果可以迟少少收舗就好了..
我差不多一放假就要去了..上晒瘾..