虽然香港天气越来越热🥵,但对于香港人来说,吃火锅从来都无分季节,大家坐在一起「烚下烚下」才最过瘾👻!餐厅气氛好好,店员都好勤力加汤、换碟等,印象加分!吃火锅习惯的我,不想再吃普通汤底,所以一试鸳鸯汤底 (川式麻辣锅+蕃茄薯仔牛腩锅)汤味浓郁,Surprise!! 😎熺会馆四宝饺 ($118) CP值高,粒粒都大大粒,超足料,饱肚啊😚黄金沙炸鱼皮($88)系我嘅至爱,即叫即炸零舍香脆新鲜,表面嘅咸蛋黄有咸香味,真系唔知当小食好还是放汤嚟食好🙈潮汕牛丸 ($108)牛味浓郁,而且好有口感黑白栢叶双拼 ($118)爽味可口,放入川式麻辣锅,香料入味,⬆️升上另一LEVEL⬆️鲜鹅肠 ($118)薄薄一片好快灼熟就食得✅,味道变得更多层㳄,劲LIKE呢家👍🏻真系抵赞❤️佢真系长期排队的状态,可见其人气,所以想食的,最好及早订位。

潮汕牛丸 ($108)牛味浓郁,而且好有口感