餐厅: 元気寿司 (恆福商業中心)
资讯:

2018-09-14 260 浏览
今日突然好想食寿司🍣 之后就入咗元气食下午茶🤤 虽然平日食元气都唔算太贵 但有下午茶餐 就会更加抵食😻 佐敦呢间只系普通回转寿司 并唔系高速线 个menu都影左俾大家做参考一个餐主要系有三样野食 一个寿司盛 一份小食 同一份轻食👍🏻 每样都至少有三个选择 我地嗌咗寿司盛B同E 小食就拣咗蟹柳粟米沙律同炸多春鱼 而轻食我地两个都叫左日式炖蛋😛 寿司都几大件 而日式炖蛋更加系我既挚爱 我地仲另外追加咗两件软壳蟹手卷同一件日式芝士蛋糕😋 全个下午茶都好满足⭐️全部野食都正常 趁呢间元气未转高速线就要去食多几次下午茶啦 高速线嘅下午茶餐set死晒 冇得自己配搭㗎🤭