2023-05-22
推荐🎉🎉🎉🎉🎉(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)今晚被朋友带我黎食四川嘢,谂起多年无食过,呢间之前一直都无留意,可能系新开(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)朋友话呢间好好食,啲辣野好掂,我都钟意食辣既,今晚就同佢入到来,呢度环境都算寛阔,装修上都较为简洁,重要是好干净卫生,呢度位置方便,我地都系附近住,食完有小巴同巴士返家🉑干煸四季豆$80炒得好香好香,辣味十足,完全系我最爱既口味,呢度既师父好强,炒得好香,同埋啲油唔会太多,油份适中,技术到家🉑惹味杂锦香锅$172真系同名一样,够惹味,佢里面有好几种,有菇、菜、虾。味道好出众,而仲添加芝麻,令到个锅更好食,辣度来讲只系少少辣,人人都可以接受到 🉑重庆辣子鸡$98平时系出面食都未见过有咁多辣子鸡,呢度真系落足本,比咗好多我地,由于刚刚炸好,即食真系好新鲜,带著重庆辣味同油香,真系好食到不🉐了
(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)今晚被朋友带我黎食四川嘢,谂起多年无食过,呢间之前一直都无留意,可能系新开 (⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)朋友话呢间好好食,啲辣野好掂,我都钟意食辣既,今晚就同佢入到来,呢度环境都算寛阔,装修上都较为简洁,重要是好干净卫生,呢度位置方便,我地都系附近住,食完有小巴同巴士返家
🉑干煸四季豆$80
炒得好香好香,辣味十足,完全系我最爱既口味,呢度既师父好强,炒得好香,同埋啲油唔会太多,油份适中,技术到家 🉑惹味杂锦香锅$172
🉑重庆辣子鸡$98