2022-05-03
仲有一大叠海港城coupon,就揾啲餐厅用埋佢,见到依度有萝卜酥食,即刻过嚟食!〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️🌈上海小笼包 $48首先佢定价都唔贵,加埋coupon直程系抵啊!小笼包个皮够薄,个汤都鲜甜,虽然有只小笼包搭埋左,一夹起即刻烂,但整体都唔错!🌈花雕醉鸡 $85睇卖相都唔错,但一食落口太多碎骨!而且酒味有啲太浓,鸡肉有啲苦苦地。唔太推荐食!🌈萝卜丝酥饼 $45呢个真系必叫!一食落口哇出声,新鲜出炉,咬落有汁!佢冇萝卜嘅涩味,但有萝卜几多汁同甜!超好食!🌈四川担担拉面 $72佢系有三款面比你简嘅,我哋就要咗最普通嘅𠮶只拉面。面头有大量嘅花生碎同肉碎,汤汁都算杰身,可以好好咁挂落个面条度!少少辣都几好食!🌈虾头油樱花虾带子炒饭 $138带子份量都算多,炒饭食落都香口有少少虾味!但可惜有啲饭粒偏硬,有少少难吞😩整体来讲呢间餐厅嘅出品都算OK嘅,有埋coupon都值得一试~但作为米芝莲一星,佢嘅用具有待改善,好多碗碟都系崩嘅🤔
🌈上海小笼包 $48
🌈花雕醉鸡 $85