Lungo有我最爱嘅bagel加咖啡,两样嘅质素都好高,即使位置系有啲唔方便,但都会心思思想去。Coffee shop主打咖啡同贝果,仲有少少曲奇同香蕉蛋糕。◖Smoked Salmon Bagel with Honey Mustard◗ 我拣左陪蓝莓贝果,店员已经提醒我会偏甜,最后真系觉得几甜😆下次都系拣返Plain bagel,但整体系非常好食,bagel有toast返热,微脆烟韧,烟三文鱼份量足,配埋honey mustard,好难唔好食。呢个同样嘅馅,配all in one bagel,有洋葱同芝麻,比较夹。好多honey mustard🤤◖Single Origin Black◗ 好好饮,fruity,每次必叫。◖Coffee Layer◗ 用咖啡机嘅蒸气棒,将Americano打到好似啤酒咁嘅口感,几有趣。

Smoked  Salmon  with Honey  Mustard

好多honey mustard🤤
Single  Origin  Black

◖Single Origin Black◗
好好饮,fruity,每次必叫。
Coffee  Layer

◖Coffee Layer◗