📍旺角 𝙼𝚘𝚗𝚐 𝙺𝚘𝚔❝最抵食铁板烧😱🔥$148就食到!✌🏻❞板神集团旗下新开既平民价铁板烧餐厅🤩每日lunch/dinner都有呢个set! 每人$148就食到席前铁板烧🥢✌🏻呢个价钱认真抵食😜都冇野好投诉~🔥全日铁板烧优惠餐 $148 (4.5/5)呢个set好抵食!😱冇谂过铁板烧可以咁平! 包前菜沙律, 大虾, 蔬菜, 美国牛肉薄烧, 仲有牛肉炒饭同汤✨大虾爽口新鲜🦐虾膏好香口😛牛肉薄烧有2片 卷入炸蒜片同香葱🌿🧄惹味好食😋另外一定要+$10追加铁板焦糖多士‼️🍞制作过程邪恶 大量牛油同砂糖 但就系咁先好食😈多士香脆 焦糖牛油香十足🤤正!仲可以半价无限加配精选台式手摇饮品🧋来自联乘既台式饮料店COMMA✨我地拣左仙草冬瓜茶(+$13)同柠檬寒天青茶($17)都系清新之选😌我地加$90将美国牛肉薄烧升级为美国牛肉厚烧🐮虽然厨师话帮我地烧五成熟 但最后有点过熟同干 同埋切得好细碎🥺个人觉得本身既牛肉薄烧都已经好正😋✌🏻另外追加左带子一粒($70)偏细 味道普通冇特别🤔个人觉得以上两样都唔洗加钱升级/追加~꧁꧁ ——𝓂𝑜𝓇𝑒 𝒾𝓃𝒻𝑜𝓇𝓂𝒶𝓉𝒾𝑜𝓃—— ꧂꧂📍MKT - Mong Ko
📍旺角 𝙼𝚘𝚗𝚐 𝙺𝚘𝚔
❝最抵食铁板烧😱🔥$148就食到!✌🏻❞

🔥全日铁板烧优惠餐 $148 (4.5/5)

大虾
美国牛肉薄烧
牛肉炒饭

美国牛肉厚烧

꧁꧁ ——𝓂𝑜𝓇𝑒 𝒾𝓃𝒻𝑜𝓇𝓂𝒶𝓉𝒾𝑜𝓃—— ꧂꧂
📍MKT - Mong Kok Teppanyaki
旺角花园街3-5号鸿威大厦地下4-5号舖

🗺𝘐𝘯 𝘵𝘩𝘦 𝘴𝘢𝘮𝘦 𝘭𝘰𝘤𝘢𝘵𝘪𝘰𝘯…
#joys_旺角

🔖𝘔𝘰𝘳𝘦 𝘴𝘪𝘮𝘪𝘭𝘢𝘳 𝘤𝘶𝘪𝘴𝘪𝘯𝘦 /𝘧𝘰𝘰𝘥…
#joys_日本菜
美国牛肉薄烧