2022-06-26 597 浏览
红磡呢条街真系聚集咗好多餐厅 各国嘅佳肴都会喺呢度揾到 今次就嚟咗食呢间泰国餐厅😗 中午一点时分嚟到有好多打工仔啊 餐厅几乎坐满餐厅有份餐牌系有啲每日推介嘅特价午餐 大概比你喺主餐牌度叫平两蚊左右😂猪手拼猪颈肉饭呢度𩠌嘅份量真系几足 猪手同猪颈肉都有返咁上下多🤫 猪手肉质几有咬口 仲有少少软骨嘅部份 猪颈肉就偏韧 两样𩠌拣我会钟意食猪手多啲 陈皮系入口即溶㗎😍柏靓咖喱猪软骨饭呢度嘅咖喱几重香料味 食到好香嘅香叶味 都有少少辣味 猪软骨肉质比较干身 咬落比较鞋😂 坦白讲呢个卖相就唔系特别吸引嘅 但系佢嘅味道又唔错㖞 尤其系佢嘅软骨部份真系焖得好腍好入味热奶茶 热柠茶午餐包咗一杯餐饮 味道就正正常常啦值得一提两个碟头饭嘅饭量都几多 如果比较细食嘅朋友 最好就叫少饭 以免浪费食物啦😮 不过餐厅真系好忙碌 所以店员都有少少急进呀😅

猪手拼猪颈肉饭

柏靓咖喱猪软骨饭