前几日发现中环新开左间日系既咖啡店试业,就霖住衬少人𝚍去帮大家试下,点知去到好多人慕名而去😂睇黎大家都对大正风既咖啡店好有兴趣🫢咖啡店行日式庭院风格好有禅意既氛围🥰设计以沈实的黑色为主调配上水泥手工墙,昏黄既灯光,同旧年代既日本歌曲🎙彷佛回到大正时期👘即使我地去到好多人同埋试业紧,但觉得各方面都安排得吾错👍🏻店员好迅速咁帮客人安排座位,仲会特登拾位𝚏𝚘𝚛我地打卡/摆野🥰暂时试业期间只得饮品同𝚊𝚕𝚕 𝚍𝚊𝚢,卡邦尼意粉选择,依家正研究紧黎紧会出既新菜式同甜品🫢可以期待下😚☕️𝙷𝚘𝚝 𝙻𝚊𝚝𝚝𝚎$𝟺𝟻好重麦香味🫢饮落好香纯,韵味带甜🥰好快冲到比我地✨同埋拉花都好靓✨大赞👍🏻落雨天配埋一杯热啡简直一流🍵𝙸𝚌𝚎 𝙼𝚊𝚝𝚌𝚑𝚊 𝙻𝚊𝚝𝚝𝚎$𝟼𝟶饮落好浓,无落糖既抹茶,但系唔会苦同埋带豆香✨系我地钟意既味道🥰好饮

☕️𝙷𝚘𝚝 𝙻𝚊𝚝𝚝𝚎$𝟺𝟻
好重麦香味🫢饮落好香纯,韵味带甜🥰
好快冲到比我地✨同埋拉花都好靓✨大赞👍🏻
落雨天配埋一杯热啡简直一流