2024-06-02
我地真系好钟意食烧肉😂😂😂今日嚟开Megabox玩玩完紧系要嚟食一烧肉啦✌🏻见佢地个menu同之前唔同咗,原来转咗新餐牌😍我地叫咗⬇️✨V1. 人気の风味豊かな $198塩葱牛舌盛,牛肋肉壶渍,鹿儿岛A4和牛肉眼寿喜烧配黑松露日本玉子送餐嚟𠮶时见到呢set即刻心心眼😍😍😍😍😍A4和牛肉眼油脂分布平均,烧到7成熟左右就沾上黑松露日本玉子一齐食,入口即溶😍除咗食到满满油脂香味仲有我最爱嘅黑松露香😍😍😍😍😍整体层次感丰富牛肋肉壶渍腌得好入味,烧完之后唔沾酱汁都好好味👍🏻牛舌有薄切同厚切两款,加入塩葱一齐食可以带出牛舌味道✨V2. 最高の和牛料理 $208鹿儿岛A4和牛赤身,澳洲M5和牛内裙边,鹿儿岛A4和牛壶渍鹿儿岛A4和牛赤身油脂分布都好平均,入口即溶澳洲M5和牛内裙边因为系内脏所以烧到全熟先食得,餐厅好贴心提供埋较剪比我地剪开一件件等烧嘅时候可以快d熟☺️食落好有咬口👍🏻鹿儿岛A4和牛壶溃口感软稔好入味✨V4. 甘美なで赘沢 $168酱油厚切牛板翼,塩葱厚切牛小排,蒜蓉酱油巨虎虾酱油厚切牛板翼肉味浓郁,口感一流塩葱厚切牛小排肉质细嫩,充满肉汁蒜蓉酱油巨虎虾满布蒜蓉,虎虾够大只肉质鲜嫩✨A4
我地叫咗⬇️
✨V1. 人気の风味豊かな $198
送餐嚟𠮶时见到呢set即刻心心眼😍😍😍😍😍
牛肋肉壶渍腌得好入味,烧完之后唔沾酱汁都好好味👍🏻
牛舌有薄切同厚切两款,加入塩葱一齐食可以带出牛舌味道
✨V2. 最高の和牛料理 $208
鹿儿岛A4和牛赤身,澳洲M5和牛内裙边,鹿儿岛A4和牛壶渍
鹿儿岛A4和牛赤身油脂分布都好平均,入口即溶
鹿儿岛A4和牛壶溃口感软稔好入味
✨V4. 甘美なで赘沢 $168
酱油厚切牛板翼,塩葱厚切牛小排,蒜蓉酱油巨虎虾
酱油厚切牛板翼肉味浓郁,口感一流
塩葱厚切牛小排肉质细嫩,充满肉汁
蒜蓉酱油巨虎虾满布蒜蓉,虎虾够大只肉质鲜嫩
✨A4和牛と卵一口米(极上套餐+$28)
本来无谂住叫呢个不过见跟极上套餐+$28咁抵就叫埋😂好彩有叫到,呢个性价比超高🤩日本玉子包喺A4和牛入面,食嘅时候将玉子同下面嘅紫菜京葱混埋一齐食,成件事层次感好丰富😍
肉品单点
✨安格斯西冷薄烧(附蒜酱、炸蒜片、葱花) $58
开头睇落好似真系好薄切😂不过烧完之后加入蒜酱、炸蒜片、葱花再卷埋一齐食就啱啱好👍🏻
整体评价:呢度性价比真系好高,估唔到咁嘅价钱就食到咁高级嘅和牛🤩喺度食完烧肉唔会成身臭味,抽风系统都做得好好