鬼佬凉茶即系啤酒咁解,一开始男朋友话来呢间餐厅以为系酒吧饮下酒,但系原来里面唔单止环境气氛一流,食物质素都令人十分满意😚😚😚🔸糟卤渍三文鱼及北海道刺身带子薄切配凉拌三杯风味无骨凤爪粒,扬州干丝沙律呢个前菜一定系重点推介!暂时位列今年最好食菜式之一,本身就已经好钟意食三文鱼同埋带子刺身,重点系巧妙加入凤爪粒既沙律,捞埋一齐既口感真系超级超级好食,我地直接光盘处理哈哈🤤🤤🤤🔹 先炆后煎澳洲和牛脸,配浓香沙嗲汁,荷兰豆,铁板先炆后煎猪粉肠及肠粉 呢个和牛肉都好好食,不过我觉得个铁板肠粉抢晒风头,配埋沙嗲汁,我同男朋友都争住食肠粉哈哈😝😝🔸姜味柚子蜜糖烤极松化杜洛克猪腩肉,配慢烤日本椰菜,快炒烟肉小椰菜呢个系我男朋友钟意既口味,佢最钟意食d甜甜地既肉,呢个柚子蜜糖猪腩肉超松软,入口清甜,融化晒个阵油腻感,不过平时唔爱咕噜肉既朋友就未必啱食🫢🔹西班牙油炸鬼配斯里兰卡奶茶忌廉,白咖啡雪糕及朱古力酱呢个西班牙油炸鬼不得了,脆卜卜,点埋个白咖啡朱古力,真系最幸福既结尾🥰🥰🥰🔥亡宁女神🔥Seed 种子来到呢度点少得叫两杯鬼佬凉茶,我叫呢杯果味比较重,有几种水果混合,平时唔太好啤酒既朋友都可以一试,比较易

🔹西班牙油炸鬼配斯里兰卡奶茶忌廉,白咖啡雪糕及朱古力酱

🔥亡宁女神
🔥Seed 种子
来到呢度点少得叫两杯鬼佬凉茶,我叫呢杯果味比较重,有几种水果混合,平时唔太好啤酒既朋友都可以一试,比较易入口;至于男朋友个杯加左花生味,比较特别,男朋友都好钟意☺️

我真系超级钟意呢间餐厅,环境气氛正同食物好食不在话下,就连员工都热情态度好,下次一定会再来帮衬♥️♥️

#hkig #hkfoodie #hkgirl #hkfood #中环美食
#香港探店 #中环探店 #何兰正 #holjeng
#鬼佬凉茶 #zoeincentral

2023-06-12
  • 糟卤渍三文鱼及北海道刺身带子薄切配凉拌三杯风味无骨凤爪粒,扬州干丝沙律