2021-11-28 326 浏览
👉🏽猪润蛋面黎维记一定要食佢猪润面!个汤都食得出系猪润煲出黎,好甜但又唔会好油,会饮上瘾🤤🤤猪润份量好多,唔系好滑潺潺,岩晒钟意食爽口野既我,好合我心意(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎) 同埋啲猪润夹杂左啲姜丝,连埋汤食真系好暖胃,冬天食都暖笠笠😙而只蛋系煎蛋,咁岩我个只系流心,好开心(但唔系只只都流心架!睇你好唔好彩🤭🤭)本身我都唔系好食猪润,好怕滑潺潺既texture,但呢到啲猪润唔系个只,所以我好满意!👉🏽咖央西多反而呢个西多唔太impress我,有fd同我推介系鸭蛋整既西多,但唔知系咪真🤭🤭希望有人指证下,但食落觉得同平时啲西多特别唔同,可能只系冇咁脆?! 食落都系不过不失啰🥸🥸一句讲晒!黎深水埗想食平民价野食,维记系首选!!!!

👉🏽猪润蛋面

👉🏽咖央西多

一句讲晒!黎深水埗想食平民价野食,维记系首选!!!!