2016-04-11 888 浏览
这个地点都算方便, 系MTR行过黎好快~而且有好野食, 唔紧要啦~~~~环境舒适, 就自然食得招积啦! 灯光dim够好好! 约老友食饭吹水一流啦~芝士迷一定要点的~~"爆芝烟肉" , 净系听个名就知道好得!!烟肉夹芝士, 好邪恶呀~而且一定要热食啊~~ d 芝士半溶咁放入口~ 夹埋香口既烟肉~~~好食到唔想讲野!!!!!酱烧芝士排骨 $148 大份抵食~~ 呢个价单可能系其他铺头得三四条骨~ 呢到可以有6条咁多!配以份量澎湃的芝士, 单看份量就觉得性价比高!!! 排骨方面肉厚, 带香之余不腥臊又无雪味, 加上腌制的味道, 当然就系好好食啦~~ 芝士咸香令人不能抗拒, 而且仲有一球甜薯蓉, 细滑之余仲带著阵阵清新甜意, 吃多了都不会滞口!跟住系呢个大鐡锤, 要打碎先有得食~ 好好玩~~我地就拣左食天使面 (仲有饭同其他选择)系辣沙底配海鲜的~~好食好够味~~~~份量都好大得令人担心食唔晒呀! XDDD  难得是就算冻左都仍然咁好食! 咁惹味香口! 比个赞!!Liquor Shake It 苹果口味Shake it 系要自行摇匀饮品~~Liquor 系指韩国奶酒~~而底下的就是苹果果酱,
这个地点都算方便, 系MTR行过黎好快~
而且有好野食, 唔紧要啦~~~~

烟肉夹芝士, 好邪恶呀~
酱烧芝士排骨

配以份量澎湃的芝士, 单看份量就觉得性价比高!!!
跟住系呢个大鐡锤, 要打碎先有得食~ 好好玩~~
我地就拣左食天使面 (仲有饭同其他选择)
系辣沙底配海鲜的~~好食好够味~~~~
Liquor Shake It 苹果口味

Shake it 系要自行摇匀饮品~~
Liquor 系指韩国奶酒~~
而底下的就是苹果果酱, 送到后要自行shake shake shake~~将果酱同奶酒摇匀~~
一试做下调酒师ge感觉~~

甜甜的苹果奶酒非常容易入口, 只有轻微的酒, 就算唔钟意喝酒都会好喜欢
2015-12-21