2022-09-15 906 浏览
成日经过都想食,今次终于叫到个女去食 Five Guys 啦。结果个傻妹食完一次之后𠮶晚巳经想买食过❤️初尝 milkshake 嘅佢初初见到杯野咁杰一啲都无兴趣。但系饮完一啖,云尼拿味同甜味十足,跟住就饮到唔肯放手。厚切薯条够晒粗身,食落好多薯仔蓉。而且份量好澎湃,见到咁嘅份量真系超级开心!唔食汉堡包嘅佢,佢只系食咗一个热狗🌭️ size 其实都好大,包身松软。而我就梗系食双层芝士汉堡,汉堡包好Juicy ,热辣辣超级好味。汉堡包嘅配菜,仲可以自己决定,绝对可以拣啲自己钟意食嘅嘢!虽然两个包嘅卖相麻麻哋,但系味道一流👍🏻餐厅嘅位置好大,好简约,绝对冇压迫感。 钟意佢红白色嘅配搭,感觉好似身处外国嘅餐厅一样👍🏻