2018-02-24 25 浏览
过咗新年突然之间想食个粥,谂住清清下个肠胃,呢点知我哋行行下去咗食粥底火锅😂😂😂由于新年食得太多肉啦,所以我哋选择食海鲜为主嘅火锅!😂😂😂睇落价钱唔算贵!😯😯😯我哋叫既套餐,仲可以自选五个配料!🤤🤤🤤一嚟到店员就好细心💕💕💕攞咗啲调味料俾我哋,仲推介左我哋试佢嘅秘制葱油酱!又几香!有啲似妈咪蒸鱼既酱汁!蟹睇落都几新鲜!啲虾生猛都系咁跳!琴少阵盖都惊佢跳出来😝😝😝(虾仔你系米想自杀呀?🤓🤓🤓)鲍鱼仲要喺度郁下郁下㗎!花甲嘅份量几多下,几干净冇乜沙!我哋仲叫手打如画同埋云吞都系店员推介架食落口真系弹牙爽口啦同埋鲜味重!当个汤锅到咗嘅时候我哋就开始放啲海鲜落去先放左蟹先🤩🤩🤩睇吓只蟹啲蟹肉都好甜味㗎🤤🤤🤤呢间餐厅都几细心佢张枱纸,有埋粥底火锅嘅食法!当然店员都会过嚟,主动帮我地帮啲配料或者材料落去啦!我哋食得7788嘅时候我哋就开始准备食我哋嘅粥底啦!店员帮我地放晒啲配料材料,例如南瓜芋头。最后个粥底就会煮得好绵绵㗎啦💕🤤🤤唔知系咪啲海鲜系新鲜呀我粥底都好甜😝😝😝好饱好满足!

我哋叫既套餐,仲可以自选五个配料!🤤🤤🤤
蟹睇落都几新鲜!
当个汤锅到咗嘅时候我哋就开始放啲海鲜落去先放左蟹先🤩🤩🤩

睇吓只蟹啲蟹肉都好甜味㗎🤤🤤🤤

我哋食得7788嘅时候我哋就开始准备食我哋嘅粥底啦!

唔知系咪啲海鲜系新鲜呀我粥底都好甜😝😝😝好饱好满足!