2023-06-27 63 浏览
前晚系妈咪生日,成家人一齐嚟咗呢间宫廷火锅到食嘢😍我哋叫咗劲多款唔同嘅嘢食,话晒都系生日梗系要食好啲,成张枱都系我哋嘅嘢食😂汤底方面,话晒系妈咪生日,梗系要叫返个美人锅,俾佢补充下胶原蛋白!其实就系药膳花胶鸡,真系好滋补,又养生!呢一个黑毛猪腩肉玫瑰拼盘都好靓,唔买花都可以整返个靓少少又精致嘅玫瑰拼盘!哈哈!肉质都好嫩呀!炸小食方面,我哋都叫咗好多,特别推荐盐酥鸡,非常之香脆,仲要外脆内软!椒盐鲜鱿都好好食,椒盐味好香,鲜鱿都好烟靭!另外,佢哋有一个即炸手工双层芝士汉堡味向铃卷,呢个都好特别,建议大家嚟呢间都可以试吓!我地仲叫咗好多款唔同嘅嘢食,差啲食唔晒,不过又唔想浪费就食到好饱,重点系样样都好好食🤤
前晚系妈咪生日,成家人一齐嚟咗呢间宫廷火锅到食嘢😍