2019-01-16 363 浏览
今日仍然系推介台湾菜🇹🇼L Square 难得星期五唔使排队搭䢂... 之前嚟过一次.. 不过已经唔系好记得menu有咩嘢食🤔见到餐牌有冬粉开心到pat pat离櫈🤣.. 请见谅因为血糖唔听话😏所以我尽量唔食淀粉质.. 三星牛肉冬粉 - 有牛筋牛𦟌同牛肉.. 好🈶️台湾味道嘅汤.. 三款牛都煮得超入味.. 小食拣咗蒜泥白肉同埋A菜.. 蒜泥白肉嘅肉质有D似醺蹄.. 好味.. 餐饮拣咗玫瑰乌龙.. 我相信只杯系好认真咁拣过既.. 同埋好细心咁方便你饮唔晒带走.. #云叶食在铜锣湾#台湾菜 #台湾红烧牛肉面#玫瑰乌龙 #台菜 #台湾美食 #牛肉面 #beefnoodlesoup#taiwanesefood#taiwanbeef#lovetaiwan #taiwan #noodlesoup#为食滑嘟嘟 #腌尖的Van仔 #云叶哈思#van_snoopy
今日仍然系推介台湾菜🇹🇼

#云叶食在铜锣湾