J.moon

✨Nyonya curry baked beef tongue里面有4️⃣块牛脷👅‼️每一条又厚又大,软硬度刚刚好👌🏻可能有调味/配酱+芝士~呢间咖哩嘅味比较似印式~🇮🇳.✨Scallop fettuccine w. truffle sauce我地最钟意呢碟pasta‼️宽意粉好挂黑松露酱汁,越食越过瘾🖤🤍里面仲有带子同一堆菇菌类~带子好弹牙 几香😁.✨Spicy Korean chicken handmade pizza有:kimchi、鸡、芝士,微微辣咁🌶️面头仲落埋木鱼,整体食落有种韩式独有之味🇰🇷🧡Pizza饼皮薄薄地同好脆身🍕.✨Neptune饮落就系wasabi cocktail🤣🤣Wasabi味十足,带有lemonade味,酒精浓度适中👌🏻🍸.✨Phoenix呢杯mocktail酸酸甜甜,青柠味为主🍋‍🟩
✨Neptune
✨Phoenix
呢杯mocktail酸酸甜甜,青柠味为主🍋‍🟩