2021-08-21
冲走大家既Monday Blue🌊全店用上𝗕𝗹𝘂𝗲 𝘁𝗼𝗻𝗲的壁画设计,望落好似海浪包围住用餐区💙风格鲜明,比人感觉去左艺术空间,晚上仲会有music show,Cafe黎讲真系好独特🎼.🍞 𝑽𝒆𝒈𝒆𝒕𝒂𝒓𝒊𝒂𝒏 𝑨𝒍𝒍 𝑫𝒂𝒚 𝑩𝒓𝒆𝒂𝒌𝒇𝒂𝒔𝒕 $98用料超丰富🥑🥑CP值以呢个价钱黎讲真系几高,大啡菇、牛油果、薯饼、沙律有齐,炒蛋好滑,配上厚方包成件事系完美🍳🍞特别的地方是仲会加上藜麦✨健康之余令到饱足感满满☀️减肥女士都好岩食!.🍞 𝑺𝒉𝒂𝒌𝒆𝒓𝒂𝒕𝒐 $48近期喝过最高质的冰摇咖啡🤎上面的气泡非常细致,入口系绵密的感觉👍🏻,以为下面就系普通咖啡?其实口感都好丰富!!每啖咖啡都有好微细的气泡滚动紧,🤩劲似Espresso Tonic 但感觉细腻好多,而且呢啲甘细既bubble 饮到最后都keep到🥰我比10分☕️!.🍞 𝑻𝒉𝒓𝒆𝒆 𝑪𝒉𝒆𝒆𝒔𝒆 𝑯𝒂𝒏𝒅𝒎𝒂𝒅𝒆 𝑩𝒖𝒓𝒈𝒆𝒓 $138最钟意汉堡配上一块Crispy 既芝士脆片🧀🧀芝士味好咸香,就甘食都好正💛汉堡是手打牛肉,所以食得出肉质明显和一般的唔同🐮大概系5成熟,不过我个人就觉得口感太过实净,可以松软少少,值得一赞是面包做到外脆
🍞 𝑺𝒉𝒂𝒌𝒆𝒓𝒂𝒕𝒐 $48
最钟意汉堡配上一块Crispy 既芝士脆片🧀🧀芝士味好咸香,就甘食都好正💛汉堡是手打牛肉,所以食得出肉质明显和一般的唔同🐮大概系5成熟,不过我个人就觉得口感太过实净,可以松软少少,值得一赞是面包做到外脆内松软的口感,芝麻烘过后好香脆再用牛油煎过🧈🍔超级邪恶✨