招聘中
薪金面议
17天前
薪金面议
17天前
餐厅: 譚仔三哥米線 (西洋菜南街)
资讯:

2021-01-24 335 浏览
无谂过食谭仔三哥都可以咁有情调🤭🤭仲有好多唔同嘅惹味小食。呢间原来系全港第一间三哥分店,翻新之后座位阔落,有啲怀旧情调嘅布置,仲有大大个望到街景嘅玻璃窗,十足楼上cafe咁有情调🤭🤭仲有口罩套提供。近期最Hit🤫 花胶胡椒鸡美线(糊辣汤底)$48呢个汤底系三哥推介,味道好似土匪鸡翼,浓得嚟香,入哂啲𩠌度。花胶大大旧好入味,口感好好。鸡肉无骨又唔鞋,最啱我😝😝竹笙麻辣十少$36,加咗佢地推介嘅鱼片$12。🤭🤭加$12就有好多块大大块鱼片。质感爽口唔腥🤭🤭新出小食:口水三素🥰🥰加配$14三哥不嬲都几 #素食者 friendly🤣🤣除咗可以嗌啲plant-based 嘅𩠌,仲有唔少素小食。之前我有试过云耳、青瓜、生菜。三素就有豆卜、冬菇、云耳三样,仲有麻辣汁好惹味,正。新出小食:蒜烧茄子 $16原来系热辣辣嘅🤣🤣真系好香,茄子又淋又入味😍😍仲有好多旧。出面好多烧茄子都有阵酸嘅油味,三哥就无啦,好食。长驻小食:凉拌皮蛋$21皮蛋超多旧砌得好靓😄😄同个汁好衬好入味。凉拌一啲都唔腻😍😍长驻小食:口水鸡翼$24 一边骨鸡翼特别入味😍😍麻辣唔太辣但香,超过瘾。青苹果梳打🍏加配$11味道清新少甜,好啱清
无谂过食谭仔三哥都可以咁有情调🤭🤭仲有好多唔同嘅惹味小食。

近期最Hit🤫 花胶胡椒鸡美线(糊辣汤底)$48

新出小食:口水三素🥰🥰加配$14

新出小食:蒜烧茄子 $16

长驻小食:凉拌皮蛋$21
皮蛋超多旧砌得好靓😄😄同个汁好衬好入味。凉拌一啲都唔腻😍😍

长驻小食:口水鸡翼$24
一边骨鸡翼特别入味😍😍麻辣唔太辣但香,超过瘾。

青苹果梳打🍏加配$11
味道清新少甜,好啱清翻口腔嘅辣味。入面仲有好多爱玉,啫喱状好过瘾。

热情果乌龙茶🍋加配$11
热情果味好浓,唔会太酸,好醒神。另有寒天QQ, 非常Q弹🤓🤓