2024-12-13
呢间绝对系超高质手打柠檬茶,未试过嘅一律建议一定一定一定要叫招牌❤️lunch 同dinner D繁忙时间要等几个字好平常,佢地真系逐杯柠檬用锤中到出汁,所以等待时间都唔会太快,去过几次都见到d职员俾人闹饮品出得慢,都邓佢哋心up不过都几好彩今日我4:30Pm左右order,15分钟内就有👍🏻招牌手打柠檬茶呢杯柠檬同红茶底嘅平衡度非常之好,除咗有柠檬同青柠之外,仲有香茅系入面,绝对饮得出新鲜清爽嘅味道,3分甜绝对系好选择头几啖饮酸酸甜甜,饮多几啖就会饮得出有少少回甘,佢有种魔力会吸引你一路饮落去,直至饮晒为止,去到最后当你终于发觉已经饮完嘅时候,你就会觉得下次一定要再叫,就系咁上咗瘾特浓手打柠檬茶试过招牌好味之后,梗系要试吓特浓啦,佢比招牌细杯少少,但感觉就系招牌嘅浓缩版,上瘾嘅味道一样系度,如果要我encore嘅话呢杯绝对系首选❤️❤️❤️渣男柠檬茶呢杯茶底就浓郁d,同招牌对比佢会多一浸苦涩味,柠檬味就相对冇咁突出,如果钟意重茶味就可以试下呢杯原谅柠檬茶呢部应该算系我唯一最后悔点过既柠檬茶饮品😂饮第一啖系浓烈嘅斑兰,再饮第二啖系浓烈嘅香茅味,然后就没有然后了
招牌手打柠檬茶
特浓手打柠檬茶