2022-07-02
今日晚餐同老公撑枱脚🫣揾咗间光光猛猛,白白净净嘅西餐厅北角和富道呢条街度几多西餐厅,食嘅嘢都差唔多,所以揾咗间感觉可以坐舒舒服服嘅试吓😂打开餐牌,见到招牌菜系德国猪手好想order 🥺但系又惊食唔晒,最后叫咗个BBQ Pork Ribs做主食 加多2个snacks. 一个系德国肠切片(本身谂住叫一份德国肠,但感觉好大份)同Nachos 🤗个Ribs,意外地好食,因为通常出面食到有啲干,但呢个好林,条骨人拉就出嚟,味道都好浓郁,可能有啲人会觉得太重口味,但我本人食得重口味所以觉得OK👍🏽Nachos 个酱汁唔系一般嘅芝士酱,系好似餐厅自己调嘅酸酸甜甜地类似蕃茄汁,几开胃德国肠切片好似炒埋啲芝士粉,好香,份量两个人share啱啱好唔知系咪因为平日晚事去食,几乎包场咁济,可能附近竞争太多,呢间嘢又白雪雪有啲似cafe,所以夜晚冇乜人食嘢,但见餐牌都几多选择,又有意大利粉饭,下次可以试埋其他嘢食😙😙扺食💛💛💛服务💛💛💛味道💛💛💛💛环境💛💛💛💛💛
揾咗间光光猛猛,白白净净嘅西餐厅
扺食💛💛💛
服务💛💛💛