一入到餐厅就觉得好有格调夜晚黎应该更加有浪漫💕气氛我好欣赏佢餐厅嘅理念每一张枱既天花板位买都吊住一个好靓嘅花花鸟笼原意就系希望大家喺食嘢嘅时候可以放低电话喺鸟笼入面然后专心同对方一齐用餐如果决定参与放电话入鸟笼呢个活动会有一个signature既蛋糕🎂送上仲可以自己喺蛋糕上面做装饰点缀🌀英式全日早餐(All day breakfast )呢个英式早餐好丰富 份量超大份😂😂😂重配有薯条🍟好钟意佢嘅薯条放到最后都仲系脆👍🏻滑蛋同埋烟肉都好好味,🥚炒得好滑 烟肉🥓好够油香 香脆但又唔会好韧 仲有一块好大嘅菇,好香菇味🫰🏻🌀菠菜烟火腿班尼迪蛋🍳班尼迪蛋上面有一层味道酸酸地嘅芝士未到意外地同蛋好夹 班尼狄蛋流出既蛋汁配埋菠菜烟肉同埋块包好juicy😋🌀西兰花忌廉汤🥦餐汤要咗西兰花忌廉汤 西兰花嘅味道好出 加埋忌廉令个汤变得好滑好香浓🌀小朋友套餐同行嘅契仔想食薯条 本身仲烦恼紧叫唔叫一个brunch set 配薯条俾佢点知餐厅职员过嚟同我哋讲逢星期六日每惠顾一个Brunch set同行嘅六岁以下小童都可以免费送一个小童套餐😍😍😍😍😍超级抵食!呢个套餐嘅造型好得意 小朋友一定钟意份量少少哋 又有小朋

一入到餐厅就觉得好有格调
然后专心同对方一齐用餐
如果决定参与放电话入鸟笼呢个活动
会有一个signature既蛋糕🎂送上
仲可以自己喺蛋糕上面做装饰点缀

🌀英式全日早餐(All day breakfast )
呢个英式早餐好丰富 份量超大份😂😂😂

份量少少哋 又有小朋友钟意食嘅薯条选择
如果唔啱食薯条 仲可以拣牛肉薯饼
契仔叫咗鲜茄鸡肉意粉 偷食左佢嘅鸡肉🫢
发觉个鸡肉几滑😋😋😋

好欣赏餐厅理念 同时又可以反思番同朋友食饭时 好似又真系要放低下电话 珍惜同身边人倾计既时间💕餐厅好有格调同话浪漫 好适合情侣共进晚餐❤️